fredag den 24. august 2012

Tur

Den første dag i denne uge, da Emil var syg. Ville han ikke helt sove, så jeg gik en længere tur med han her i området.

Jeg indrømmer blankt, jeg har aldrig være på længere trilletur. Grund dårlig form, hvilken har skyldes problemer under graviditeterne. Ikke at jeg var i dårlig form før.

Så kom lige pludselig ud på 3-4 timers tur med lang pause og shopping.
Denne udsigt og ro ville jeg bare sidde og nyde, mens Emil sov.





Reklamefejl ?

Ved ikke om der er andre end mig som syntes det er sjovt at finde fejl i reklamer, som de super tynde modeller, du kan se har været gennem en computer.
Denne kiggede jeg hurtigt på og tænkte straks, der er jo ikke glass i brillen. Så modellen skal sælge kvalitetsglas, men hvor er glassene ?

Ved godt alle optikerkæder og lignende tager glassene ud af brillen før fotografering pga genskær, men alligevel. Man kunne da grine lidt at denne den første morgen jeg så den.

Madpakke

Lisa's madpakke idag, siden Emil lige nu har ørebetændelse igen, så slipper Lisa morgenmads pakken til børnehaven. Sikkert også godt for mig, da jeg ikke har handlet inde til det.

Emil's madpakke er normalt næsten som Lisa's forskel mellem de to er Emil kun har en brødskive og Lisa har to.

Madpakke består altid af:
1-2 brødskiver med pålæg.
2 slags grønsager (tomat, brokoli, majs eller lignende)
1 slags frugt

Jeg elsker de små bokse fra RICE findes i flere faconer

Morgensmadpakken er normalt vindruer eller lignende og 1-2 gifler. Efter som de spiser altid morgenmad hjemme i for af yogurt.

Lisa's kommertar den ene morgen ang. gifler var: "KAKE ER GODT"
Hun begynder at sige mere og mere især efter at hun er begyndt på storbørns afd. og Emil løber mere og mere rundt. Samt spiser pænere med ske efter han er begyndt i børnehave pr 1 august.