torsdag den 27. januar 2011

Masterværk


Jeg har fået det første mesterværk fra Lisa, men bliver utroligt stolt som mor. Faren spurgte straks om, han ikke kunne få det til hans kontor på arbejde. Niks det skal hænge i køkkenet så vi ser det hver morgen og aften.

Glæder mig vildt til det næste mesterværk :)

Øvøv jeg har fået bækkenløsning, sikke ondt det gør hvis man ikke tager en del af dagen med ro og sover. Smerterne gør en ekstra træt og træthed for mig = mindre sult så fra september måned til nu er jeg bliver ca 5 kg mindre, men med stor mave. Har købt mindre graviditets bukser end jeg havde ved Lisa og nu falder de også ned.
Men den positive ting er mit blodtryk er faldet lidt. Jubii, håber på jeg ikke holder HEELP væk denne gang.
Posted by Picasa

søndag den 9. januar 2011

Fyldt peberfrugt

Jeg faldt over denne opskrift den ene dag på vg.no på fylt paprika

Det er til 4 personer, så til 2 personer er det 2 aftensmad, men det smagte fint og jeg lavede lidt om på opskiften undervejs.


Fyldt peberfrugt 4 personer tidsforbrug ca 45 min
 
400 g øko. hakket oksekød
1 hakket løg
salt
peber chilipulver
oregaon
2 tomater i små både
2oo gr fetaost
1 dl fløde blandet med 1 ss soyasauce
4 peberfrugter

Skær toppen af peberfrugterne og fjern frøene.
Steg løg og kød i gryde eller pande med lidt olie. Kom krydderierne og tomaterne i.
Kom fetaosten sammen med og rør sammen. Derefter kan du fylde det hele i peberfrugterne.
Sæt peberfrugterne i et ildfast fad.
Hæld fløden med soya over hver enkel.
Man kan komme ost på toppen, jeg hoppede over denne gang.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca 20 min, server med salat eller brød.

Hele familien var vild med det, Lisa spiste sin del, hun får altid noget af vores mad. Velbekomme er sikker på det bliver godt modtaget alle steder

torsdag den 6. januar 2011

Tiden....

Jeg havde noget julepynt, jeg ville smide ud. Min kære mands ide var ud i sneen med dem. Nu er de helt dækket til, og kommer vil frem igen en gang i april, når sneen er borte.

Siden sidst her tingene her i huset gået i sygdom, først mave omgang, så mit blodtryk, derefter Lisa forkølet og nu mit bækken. Tur til doktor manden for mig imorgen, ellers er jeg begyndt at gå på sygehuset hver 14 dag hos jordmor pga HELLP-syndrom ved fødselsen af Lisa.

Lisa begyndte i mandags i børnehave, godt nok med noget hoste, resultat tidligt i seng. Tidligere sov hun først kl 21.30 og lige nu holder hun ikke til kl 20. Utroligt. Men hvad skal forældre med alt den tid ? Hjælp......


Siden det nu sneer og sneer, så bruges kælken til at kører til børnehaven og hjem igen, men den giver dejlig nærkontakt med sneen, så skal afprøves :)

Forøverigt god jul og godt nytår alle sammen.
Posted by Picasa