Der blev spurgt på facebook iaften efter en super chokolade kage, egnet til børn, denne elskede hele familien til vores bryllup dagen derpå. Kom i tanke om den lå kun som sms på min mobil ups...
Gisela's sjokolade kake tidsforbrug ca 1 time 12 personer ca
4 1/2 dl sukker
4 1/2 dl hvetemel
2 1/2 spsk kakao
1 tsk natron
1/2 tsk salt
200 gr smeltet margarine
2 1/4 dl vann
150 gr lett rømme (creme fraiche light)
2 egg
Glasur
350 g melis
2 spsk kakao
1 1/2 tsk vaniliesukker
75 gr margarine
6 spsk melk
180 C midt i ovnen 30-45 min springform 24 cm diameter. Dobbel opskrift for brædepande/langpanne
Kaken:
Bland først alt det tørre sammen, tilsæt derefter margarine og vand, rør godt sammen med en slikkpot, kom lett rømme /creme fraiche og æg i til sidst.
Glasuren:
kog mælk og margarine, tilsæt derefter resten og rør rund.
Smør glasuren ut varm, når kaken er avkølet litt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar