Idag var vi på gåtur med barselsgruppen til Himmel-blaa, der hvor vi var i påsken med svigerforældrene. Det gav lidt energi overskud åbenbart. Så iaften stod det på
Chilitærte tidsforbrug 1 time + 4 personer
Dejen:
100 gr margarine/smør
175 gr hvedemel
groft salt ca 1/2 tsk
1 1/2 spsk vand (kan justeres)
Fyld:
1 rød chilipeber
3 æg
150 gr madfløde
5 forårløg i tynde skiver
2 fed hvidløg (evt kun 1, anpå hvor vild man er med hvidløg)
100 gr revet ost
200 gr kylling stykker allerede steget
1 peberfrugt skær i små stykker
Dej bages ved 200 C i ca 12 min, derefter bages resten ved 200 C i 30 min ca. Brug tærteform ca 23 cm.
Start med at lav dejen, skær margarinen i stykker og nulleres sammen med salt og vand. Til det bliver en klump. Denne sættes i køleskabet i ca 30 min. Mens den er der laver du fyldet. Chilien åbnes og tømmes under vand. Hak chilien i små stykker. Pisk æg og fløde først, bland resten i.
Tag dejen ud af køleskabet, tryk den ud i formen, prik huler i med en gaffel, og bag den midt i ovnen.
Når dejen er bagt tag den ud og kom fyldet på. Og så tilbage i ovnen i ca 30 min.
Resultat:
1 kommentar:
Det så deeeeilig ut! :):) Flink du er! Klem Linn Kristine
Send en kommentar