lørdag den 6. februar 2010

3 måneders kontrol

Med -13,5 C ude i mandags gik turen til helsestasjonen. (Svarer til sundhedsplejske og lægekontor i Dk). Problemet kom så når man ikke har bil som mig, og Lisa ikke må være ude, når termometeret siger -10 C.

Frem med baby bilsæde og ringe efter en taxi, Lisas første taxi tur. Ned til helsestasjonen. Lisa syntes faktisk helsestasjonen er spændende, alle de uroer de har hængende, hun var ved at dreje hovedet helt af.

Den 1 feb. var hun 3 måneder, 5,81 kg, 58,5 cm lang og 40,7 cm rund hovedet. Så siden den 1 nov. er hun blevet 2,52 kg tungere, 11,5 cm længere og 4,7 cm størrere rundt hovedet. JUBII

Hos helsesøster (sundhedsplejske) blev Lisa så meget optaget af vinduet, at hun sluttede at gør som der blev sagt. Nej man drejer ikke hovedet på kommando. Resultat, henvisning til fysioterapeut for nakken.
Helsesøster glemt nemlig, da hun drejede Lisa 180 grader på bordet kom hovedet til den anden side.

Vaccinen Lisa fik virkede lidt som koffein på hende, så hyperaktiv til hendes far kom hjem, så kom feberen. Heldigvis havde jeg fået købt Parcet til Lisa, takket være Siri's blogg.

Lisa er så ret underholde med feber, hun slægter mig på. Man skal ikke ligge og sove for meget, bedst at være vågn og få opmærksomhed.

2 kommentarer:

Kaptein Lillebill og Karibiens forvunnede skatt sagde ...

Jeg ELSKER det bildet av Lisa! :-)

Mona sagde ...

Min mann har lagt det på data skjermen på jobb nå